Vorbeam despre 4 oameni senzationali…

Ziceam acum ceva zile ca mi-a venit ideea de a le pune cateva intrebari unor oameni pe care-i apreciez mult. Pentru ca fiecare dintre ei a fost de acord cu ideea mea, acum va pot spune si despre cine e vorba iar luni o sa gasiti prima intrebare pe care le-am pus-o si raspunsurile lor.

Stefan Caraman
Nici nu stiu ce sa aleg sa scriu despre Stefan Caraman. Sa spun ca are talent cu carul si ca scrie mortal, ca piesele lui de teatru se joaca in Bucuresti si-n tara si ca a luat premiul UNITER? Sau mai bine spun ca are intiative care schimba status quo-ul, ca uneori e imprevizibil sau ca uneori te contrariaza, ca e si bun si cinic, ca e destept sau ca te face sa razi

Da o citire initiativei lui adresata Parlamentului Romaniei, numita deja “Initiativa Caraman” (aici) sau intra pe site-ul lui daca vrei sa afli mai multe …

Vilma Minor
Vilma este genul de om cu care eu as avea curaj sa merg si-n luna cum s-ar zice. Si nu e numai faptul ca-ti dai seama imediat ca ai in fatza un profesionist de top (cu o experienta excelenta in publicitate) ci atmosfera pe care reuseste sa o creeze prezenta ei, aerul elegant, asezat si linistit. E ceva in toate astea care nu stiu cum dar te face sa te simti de-a dreptul bine, pe maine sigure. N-am mai vazut pe cineva care sa gaseasca mai rapid si cu mai multa eleganta solutii unor situatii de criza asa cum face Vilma. Mi-e foarte draga, e o adevarata doamna.
Mai multe despre Vilma pe pagina ei de pe Linkedin

Adrian Chira
Adrian e un tip super destept, ii merge mintea brici, ii pica fisa si face conexiuni intre idei cum n-am mai vazut. Cauta si invata tot timpul fel de fel de lucruri, pe multe dintre ele le si experimenteaza si ce e cel mai tare e ca impartaseste tot ce stie, fara nicio problema. Are formari diverse de la medicina la inginerie si economie si desi a lucrat si pe aici si pe afara si desi ocupa tot timpul pozitii de top management, nu stiu cum naiba face dar reuseste sa ramana un om absolut normal, fara nici un fel de fite sau aere de vedeta.
Despre Adrian afli mai multe pe pagina lui de pe Linkedin sau pe site-ul lui

Paul Cristian Stefanescu
Paul e absolut senzational. Cred ca el e persoana din jurul meu cu cel mai mare curaj al opiniilor proprii exprimate public, cu chef de a lua atitudine si de a milita pentru schimbari de situatii, de oameni, de apucaturi. De multe ori citind editorialele lui m-am gandit si m-am temut ca “o sa si-o ia” de la X sau Y (cu care poate daca ar fi fost dragut ar fi avut de castigat) dar pentru el nu conta deloc. Important era sa spuna ce crede. Face jurnalism de multa vreme si de ceva ani e director general al revistei Brand4Brands. Ma gandesc ca la prima vedere ai putea cadea in capcana de a crede ca e oarecum timid si firav dar nu-ti trebuie mult sa te convingi ca ai de-a face cu un tip foarte puternic, un om care si-a construit businessul lui si care sunt convinsa ca ar putea construi, oricand, de la zero, un alt business.
Paul e si destept, scrie si misto, e si cautator e si asezat.
Despre Paul mai multe pe pagina lui de pe Linkedin

Stati pe aproape, pana luni mai e putin!

One response to “Vorbeam despre 4 oameni senzationali…

  1. Adrian Chira, acest House MD al Romaniei 😛

    Nu e o gluma rautacioasa, e una chiar simpatica. Asta mi-a venit prima oara in cap cand am citit „face conexiuni intre idei” 🙂 Ca nah, mai face si eu o conexiune-doua.

    La povestea cu Vilma subscriu fara glume adiacente.

    Cu ceilalti doi domni n-am avut placerea, inca. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s