Imi pute….

Exista o categorie de oameni carora “le pute orice”. Ca e un text, ca e o imagine, o actiune, o haina, un spectacol, un oras, o idee, un film, o casa, o masa…orice, orice! Din principiu lor nu le place nimic, pentru ei nimic nu e bun. Totul e mediocru, lipsit de stralucire sau prost de-a dreptul si atunci ce le ramane de facut? Sa strambe din nas si sa impartaseasca cu nefericire “disperarea” lor tuturor…. Cel mai rau este ca uneori gasesc in jurul lor oameni slabi de inger care chiar daca aveau o alta opinie incep si ei sa aiba dubii si in final le pute si lor.
Am o boala maxima pe tipul asta de oameni manati de dorinta salbatica de a promova si de a iesi cumva din anonimat si pentru care cea mai facila cale e de a demola tot ce intalnesc. In general exemplarele astea habar n-au sa faca ceva si atunci mascheaza sub aroganta si agresivitate un strat gros de prostie si de incompetenta.
Daca-i intrebi ce nu le place sau de ce nu le place ceva stramba in continuare din nas ca si cum ar fi evident si in rarele cazuri in care reusesc sa scoata ceva pe gura e o bolboroseala atat de ininteligibila incat nu-ti ramane decat sa-ti faci o cruce cu limba in cerul gurii, sa zici ceva in gand si sa mergi mai departe pentru ca oricum e zadarnic. Orice ai face si orice ai zice lor oricum o sa le puta in continuare.
Teama mea e ca intr-o zi o sa le puta si viata lor si-o sa le puta si personajul pe care-l vad in oglinda dimineata….Sau poate ma insel.
Aleluia.

4 responses to “Imi pute….

  1. Pana la urma The Saw avea un substrat interesant 😛

  2. ii pute asa de tare pentru ca nu se poate mirosi decat pe el! 🙂

  3. 🙂 cunosc cateva personaje exact asa cum le descrii tu atat de bine 🙂 E mai ” interesant” sa iti puta orice, decat sa fii constructiv si sa vii cu un feedback, o idee, orice….Plus ca par ” inteligenti „si exigenti in felul asta, nu?:)

  4. Stefan Plesca

    Faina descriere de oameni! Daca ai timp arunca o privire si pe Provocarea lansata de mine celor care ma citesc http://wp.me/pBLLA-7W Spor in toate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s