Care e cea mai tare lectie de viata pe care ai invatat-o fie ca ai vrut fie ca n-ai vrut?

Ne intoarcem la intrebari si raspunsuri. Aceasta este a 3-a intrebare. Daca n-ai citit inca raspunsurile la primele 2 le gasesti mai jos pe blog. Merita citite.

Stefan Caraman

Cea mai tare lectie de viata si pe care nu am invatat-o niciodata este aceea ca te indragostesti intotdeauna de cine nu trebuie si ca, din pacate, afli asta abia dupa ce se termina…

Vilma Minor

E greu de spus, pentru ca invat mereu cate ceva. Poate ca lectia cea mai importanta pentru mine a fost aceea ca batalia cea mai grea si de lunga durata e cea cu mine insami. Sa nu renunt, sa nu duc lupte inutile, sa nu ma las furata de criteriile altora si sa traiesc conform valorilor si inclinatiilor mele, sa nu ma schimb pentru ca asa imi dicteaza nu-stiu-ce serial de la televizor ;).

Adrian Chira

Cea mai tare presupune sa ai niste criterii de evaluare. Nu pot sa spun care e cea mai tare, invat si primesc lectii in fiecare zi. Una dintre cele importante am primit-o pe la 19 ani. Cand eram copil imi placea sa aflu cum sunt construite lucrurile. Am inceput cu jucariile si parintii mei erau disperati ca nici o jucarie nu rezista mai mult de 1 saptamana pana cand era demontata. Mai tarziu m-am angajat pentru prima data si lucram la o autobaza. Am primit prima sarcina sa demontez piesele bune de pe masinile ce nu mai erau folosite. Si uite asa am descoperit ca poti sa fi platit pentru ceea ce iti place, ca poti avea un job pe care sa-l faci din placere

Paul Cristian Stefanescu

Am descoperit ca mediocritatea, prostia, ignoranta sunt aproape mereu dublate de invidie si rautate. Din acest motiv, genul asta de oameni trebuie tinuti la distanta. Colac peste pupaza, au din pacate si foarte multa energie. Daca interactionezi cu ei, trebuie sa consumi o cantitate egala de energie pentru a-i contracara. Deci, trebuie evitati.
Atunci cand, in cazuri rare, prostia este dublata de bun simt si modestie, nu are importanta ca omul respectiv e mai sarac cu duhul, ci faptul ca e un om bun.

In curand intrebarea 4 si raspunsurile.

2 responses to “Care e cea mai tare lectie de viata pe care ai invatat-o fie ca ai vrut fie ca n-ai vrut?

  1. Ce ai povestit tu Adi, mi-a adus aminte de o imagine pe care am avut-o candva: in spatele blocului nostru cineva a abandonat un mic FIAT. In doua saptamani nu a mai ramas nimic din el. Au tot venit in fiecare noapte si au inceput sa demonteze. In fiecare zi era tot mai mic si mai mic, pana cand a ramas o mica gramajoara.
    Daca ai fi fotografiat masina aia in fiecare zi si ai fi lipit fotogramele, iesea un film care iti arata cum se topeste un automobil!

  2. @stefan Trist, dureros, daca ne-am indragosti rational si nu cu inima probabil am sti cu totii lectia asta, dar din pacate,si maine inima ne va juca o festa si iar ne vom indragosti de cine nu trebuie!Face parte din farmecul vietii-placerea fara un strop de durere n-ar mai fi placere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s