De vara…

De ani de zile ma tot haituiesc niste vanzatori dibaci (sau nu) care vor sa-mi vanda ba o asigurare, ba un card (:-)), ba un aspirator Zepter, ba un filtru de apa, ba niste cosmetice, ba participarea la nu stiu ce conferinta sau seminar. Niciodata insa nu m-a sunat cineva sa-mi vanda o vacanta si uite, acum cand se apropie 1 august si habar n-am unde sa ma duc as fi vrut sa ma vrajeasca cineva cu o oferta de nerefuzat. E adevarat, primesc niste newslettere de la unii si de la altii dar niciunul nu m-a impresionat. Toate mi s-au parut varza, total neadaptate mie.
Intr-o buna zi m-am decis si am dat mail la 3 agentii de varf spunandu-le precis ce vreau si ce nu vreau. De la 2 n-am primit raspuns. Una mi-a trimis pe mail copy/paste un teanc de oferte identic ca pe site…Au bifat doar o sarcina fara o urma de interes pentru mine.
Vazand asta, am si intrat in 2 agentii. In una nu m-a bagat nimeni in seama mai bine de 5 minute si – ce era sa fac?- am plecat iar in alta vanzatoarea se uita la mine ca la un extraterestru cand i-am spus ca nu stiu exact ce vreau…M-a expediat „frumos” rugandu-ma sa revin mai decisa.
La agentia cu care am mers de 3 ani incoace n-am ajuns. Evident nu s-au sinchisit sa ma sune si sa ma intrebe ce mai fac si ce planuri de vacanta am. Stiind ce am ales in anii trecuti puteau sa-mi ofere ceva cu care sa ma nimereasca la sigur. Dar nu, asa ceva nu s-a intamplat.
Uite, cred ca si de-asta e de 2 lei turismul pe la noi pentru ca n-am vazut inca vanzatori profesionisti in domeniul asta.

One response to “De vara…

  1. Poate ca, daca am avea mai putini ” angajati” si ” functionari” si mai multi „oameni” in servicii, am ajunge unde trebuie cu ele.
    Am o fosta colega care, dupa cativa ani de Client Service prin agentii, a decis sa deschida o agentie de turism impreuna cu sotul ei. Pentru ca el avea experienta, dar mai ales pentru ca le place.
    Daca vrei sa cunosti exceptia de la regula, da-mi un semn. Sunt convinsa ca te vor ajuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s