Tu stii cine sta in spatele tau chiar acum?

Ne vedem zilnic in mod firesc de viata noastra. Visam, muncim, radem sau plangem, ne educam copiii, ne vedem cu prietenii, ne rasfatam pe plaja sau in varf de munte si nici nu ne trece prin minte ca in spatele nostru, minut de minut, este un lung sir de oameni.
Oameni care merg cu noi, in ritmul vietii noastre, asteptand doar un semn pentru a ne fi de ajutor, pentru a ne transmite mesaje, pentru a ne inspira.
Cine crezi tu ca ar putea fi acesti oameni?
Profesori sau experti de la care ai invatat lucruri ce ti-au fost de folos in tot ceea ce ai facut pana acum, oameni care te-au provocat sa-ti dezvolti abilitatile pe care acum le ai, care au crezut in tine si de aceea te-au stimulat sa cresti personal si profesional si in fine oameni care te iubesc neconditionat doar pentru ca existi.
Toti acesti oamani vor fi mereu in spatele tau, gata sa-ti fie de ajutor la nevoie. Iti recomand sa-i privesti ca pe un lung sir de resurse pe care le porti mereu cu tine. Resurse de cunostinte, de intelepciune, de vointa, de curaj, de credinte ca poti si ca meriti sa ai ceea ce-ti doresti sau sa devii ceea ce visezi, resurse de inspiratie, de prietenie, de dragoste.
Ori de cate ori te gandesti ca ai nevoie de un plus de resurse pentru a trece cu bine o perioada provocatoare a vietii sau a duce la bun sfarsit un proiect personal sau profesional priveste cu drag peste umar aducandu-ti aminte ca ai cu tine, in fiecare moment al vietii tale un lung sir de oameni, mentori mentali, ce abia asteapta sa-ti fie de folos.
Gandeste-te mai des la ei, pune-le intrebari si primeste apoi cu bucurie mesajele pe care ti le vor transmite asa cum cred ei ca iti vor fi de folos: fie sub forma de imagini, fie sub forma de cuvinte sau stari, sau poate ca simboluri. Nu uita din cand in cand sa le multumesti cu drag pentru ceea ce fac pentru tine si pentru toate cate or sa le faca.
Da-ti voie sa simti langa tine lungul sir de mentori mentali pe care ii ai si sa traiesti sentimentul ca poti accesa, mental, la nevoie, toate resursele de care ai nevoie. Pentru ca nu-i asa? “No Man is an island” cum bine spunea intr-un cantec Joan Baez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s